Nie masz z kim pisać, a bardzo byś chciał? Zamieść ogłoszenie (mile widziany link do tematu, w którym można Cię znaleźć), a na pewno ktoś rychło do Ciebie dołączy!
Jeśli potrzebujesz do rozmowy postaci kanonicznej lub jakiejkolwiek innej, która nie jest obecna na forum - napisz do któregoś z Mistrzów Gry.
Temat służy do poszukiwania partnerów do sesji fabularnych! Poszukiwania do retrospekcji są prowadzone tutaj.
Do postu dodawajcie jeden z poniższych statusów ogłoszenia. Jeśli znajdziecie partnera do gry, to koniecznie zmieńcie status.
Imię i nazwisko: Wade Winston Wilson (TRIPLE W) Pseudonim: Merc With A Mouth, Friendly Neighborhood Deadpool, Captain Deadpool, Sexy Motherfucker i wiele wiele innych! Data urodzenia/Wiek: 22.11.1973 r. / 41 lat Zdolności: Czynnik leczący, nadludzka zwinność, siła, refleks, wytrzymałość, znajomość sztuk walki, poliglota, niewrażliwość na choroby i ataki mentalne. Znaki szczególne: Turbo sexowny tyłek w spandexowym czerwono-czarnym wdzianku. GXRA 2015
Wysłany: Nie 27 Lis, 2022 00:51
Jeśli ktoś ma ochotę na chimichangę (ALE TY STAWIASZ!) albo na złojenie assów kilku złoli (lub bohaterów!) to walić jak w dym na priv! Coś się ogarnie!
Pseudonim: Morph Data urodzenia/Wiek: 1980 r / 35 lat Zdolności: Zmiennokształtność, naśladowanie mocy Znaki szczególne: Biało-szara skóra, brak owłosienia
Wysłany: Wto 27 Sie, 2024 19:37
Nie chcę się wpraszać w trwające wątki, ale chętnie z kimś popiszę. Z każdą postacią jestem w stanie wypracować jakiś wątek. Zainteresowanych zapraszam do PW albo łapcie mnie na Discordzie